Jól ismerem a problémáit, és ajánlok rá megoldást! Nálunk  egyszerre  be  tudja  szerezni az  üvegtéglát, a beépítési  anyagokat, segédeszközöket,  sőt, a  nagyobb  kihívást  jelentő feladatokhoz  komplett beépítési rendszereket szállítunk  folyamatos  beépítési szaktanácsadással.

Megfelelően  nagy  választékkal  és  készlettel állunk rendelkezésére , és  természetesen a kiszállítást is  meg tudjuk  oldani. Nem számít, hogy kicsi vagy  nagy  mennyiséget  rendel,és az ország mely pontján kereskedik,  ugyanolyan gyorsan kiszállítjuk Önnek

Folyamatos  kedvezményekkel, akciókkal lepjük  meg, és  segítünk Önnek  követni  az  üvegtégla  piaci trendjeit, hogy  az Ön készlete mindig a legfrissebb  igényeket  tudja kielégíteni.
 
Mintakollekciót  biztosítunk,mely folyamatosan vásárlókat vonz.
 
A vásárlók tudni fogják, hogy Önnél van választék és nem kell több helyre futkorászniuk, hogy mindent megkapjanak, ami a beépítéshez kell.
 
 Nem lesz  gondja a  garanciával  sem, hisz tudja hol talál meg bennünket, gyorsan korrigálhatunk minden esetleges problémát.
 
Segítségünkkel  Ön  elsőként  rukkolhat  elő az  üvegtégla-építészet  újdonságaival, valami olyat mutathat vevőinek, ami még nem szokványos a piacon.
 
 És természetesen az áraink  is  megfizethetőek, versenyezni tud a multikkal!

Az üvegtéglák használata mára már  túllépett  az 1-2 téglát felhasználó  garázs-bevilágító  megoldásokon. Az építkezők és  a kivitelezők egyre  gyakrabban lopják be a fényt a házaikba üvegtéglák segítségével, és egyre bonyolultabb  építészeti megoldásokkal  társítják az  üvegtégla  fogalmát. Miért ne lehetne Ön, aki a legváltozatosabb  mintázatú, színű  és  jó minőségű  üvegtéglákkal  kielégíti  ezeket az egyre  inkább jelentkező  vásárlói  igényeket?

Ha  tőlünk rendel, nem marad egyedül a vásárlás  után  sem. Mi, a területünk szakértői vagyunk, beleértve a  beszerzést, beépítést, a segédanyagokat és a  komplett és  bonyolultabb  beépítési  rendszereket is. (A szakértelemről a fényépítő menüpontban olvashat fenn.)

Cégünk komplett  megoldást  kínál önnek  arra, hogy termék kínálatát  bővítse  ezzel a fantasztikus lehetőségeket rejtő építőanyaggal.
 
Kérem, tekintse meg termékeinket és lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolat menüpontban vagy telefonon és kérje  nagykereskedelmi árlistánkat  most!
 
Bizalmát előre is köszönöm! Scheidl Antal ügyvezető/fényépítő.