Tudom, mire  gondol. Önnek  jó termékre  van  szüksége, mégpedig  a  legjobb ár-érték  arányban. Korrekt  kalkuláció  után, korrekt  szállítást  és  természetesen  teljes körű  garanciát  biztosítunk Önnek.Ön nyugodtan alhat!
 
Tudom azt is, hogy  kivitelezőként  gyakran Ön elé kerülhetnek  beépítési problémák, és  Önnek  nagyon  fontos  az  ügyfelei  elégedettsége. Nekem is  nagyon  fontos az Ön elégedettsége,  ezért  ha beépítési problémája van, a terület  szakértőjeként állok rendelkezésére  tanácsadással,  hogy  megtalálja a  legmegfelelőbb  megoldást.(Szakmai hozzáértésemről fenn a fényépítő menüpontban olvashat)

Igen, azt is  tudom, hogy  szoros  időrendben dolgozik,  ezért az anyagoknak  időre kell érkezniük a beruházás  helyszínére. Tekintse úgy, hogy ez a gond ne az ön vállát nyomja, a megrendelt üvegtéglái a megegyezésünk szerint lesznek a helyszínen. És  ezt az sem befolyásolja, ha Ön az adott építkezéshez éppen  kisebb, vagy  nagyobb mennyiséget  rendelt.Vége a szaladgálásnak, Ön időt és pénzt takarít meg!

Önnek  elemi  érdeke, hogy megrendelőit elkápráztassa, és erre  a  legalkalmasabb  eszköz a  fény. Termékeinkkel  becsempészheti a  fényt és a  fény  játékát  lakóházaikba,  irodáikba a  megrendelői  megelégedésére. Ötletekkel és  konkrét elképzelésekkel is  állunk  rendelkezésére.  Könnyen lehet, hogy  éppen  ezekkel  az  ötletekkel és  üvegtégla  megoldásokkal nyeri el Ön a munkát, amelyre pályázik.És ne felejtse, az elégedett megrendelő a legjobb ajánló! Így könnyen lesznek újabb megrendelései!
 
Nagyobb beruházásoknál is a munka elnyeréséhez jó árakkal lehet pályázni eséllyel. Nyerjünk együtt az árharcban!


Cégünkben szakértő és megbízható partnerre  talál az  üvegtéglák, beépítési anyagaik és a komplett beépítési rendszerek területén.

Kérem , tekintse meg  árukínálatunkat és lépjen kapcsolatba velünk a  "kapcsolat" menüpont  használatával,vagy telefonon, és kérje a nagykereskedelmi árakat most!
 
Bizalmát előre is köszönöm! Scheidl Antal ügyvezető/fényépítő